Onze cursussen

Cursussen

Spaans leren op ieder niveau

Wat wij aanbieden

Spaans voor volwassenen

De groepslessen zijn 1 keer per week en duren 75 minuten. Op dit moment hebben we een groepsles voor gevorderden. Mocht je al een aardig woordje Spaans spreken, dan zijn er in deze groep nog een paar plekken vrij. 

Spaans voor kinderen 

Samen met juf Pamela leren de kinderen spelenderwijs snel een woordje Spaans spreken. Handig voor op vakantie en een geweldig cadeau voor de toekomst! Er zijn drie niveaus en de cursussen bestaan uit 10 lessen.

Privé lessen

Privélesse kunnen precies aangepast worden op de leerstijl, persoonlijkheid en voorkeuren van de student. De lessen kunnen ook als aanvulling op, of in combinatie met groepslessen worden genomen.

Conversatie lessen

Heb je al een redelijke tot goede basiskennis en wil je dit in de praktijk brengen en perfectioneren? Doe dan mee met een conversatiecursus. Hierbij wordt het niveau en de inhoud specifiek afgestemd op de wensen van de groep. Het gaat hierbij altijd om kleine groepen van 8 tot 10 personen of privé lessen 

Online lessen

Live Lessen van een native Spaanse vanuit Malaga (Zuid-Spanje). Samen gaan wij de Spaanse taal en cultuur ervaren: “merienda” bestellen op een Spaans terras en genieten van de zonnige costas! Onze online lessen omvatten hetzelfde programma als onze lessen op locatie, alleen dan hoef je er de deur niet voor uit! 

Zumba en Salsa lessen

Salsa is nog steeds de meest gedanste Latin dans. Het is internationaal zeer populair. Dat kan ook niet anders want deze heerlijke dans heeft lekker opzwepende muziek en ritmes. Ook enthousiast geraakt? Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele, gezellige en leerzame lessen.