Ons verhaal

Over ons

Creatief leren

Inspirerende lessen

Allemaal zijn we erg ondernemend ingesteld en gek op kinderen. Het is altijd onze droom geweest om met kinderen te werken en ze iets te leren wat ze voor de rest van hun leven met zich meebrengen. Met DameSol wordt onze droom werkelijkheid. 

Leuk om kennis te maken

Wie ben ik?

ik ben Pamela. Ik ben erg ondernemend ingesteld en gek op het werken met kinderen. 

pamela

Pamela Pacheco Vega

Ik ben geboren in Chili en woon sinds 2007 in Nederland. Sinds 13 jaar geef ik Spaanse les, maar ook dansles en kookatelier op De Noordwijkse School en sinds 2018 geef ik ook Spaanse les op de Klaverweide. Daarnaast geef ik al jaren Spaanse lessen aan kinderen en volwassenen.

Leuk om kennis te maken

Ons team

Maak kennis met ons team.

marina

Marina

Alleen online les

Talen en cultuur zijn mijn passies en ik help graag mensen om hun vaardigheden op een leuke manier te verbeteren. Ik kom oorspronkelijk uit Málaga maar sinds 2018 woon ik in Noordwijk. Al 5 jaar werk ik als leraar in diverse talen (Spaans, Japans en Koreaans) en dans (Flamenco, Salsa en Bachata). Ook begeleid ik Spaanstalige mensen om de Nederlandse taal te leren. Ik heb een diploma Oost-Aziatische Studies van de universiteiten van Malaga (Spanje) en Sogang (Seoul). Mijn specialitait is dat ik de lessen aanpas aan de individuele interesses en behoeften van elk student met een spontane, gezellige en effectieve methode.

marta

Marta

¡Hola! Spaanse van oorsprong, ik woon al meer dan 25 jaar in Nederland. Ik ben afgestudeerd in Spaanse Taalkunde en heb een Master in het doceren van Spaans als tweede taal, door de Universiteit van Barcelona. Sinds mijn studie, heb ik in verschillende landen Spaans gedoceerd als tweede taal. Voornamelijk aan volwassenen, maar ook aan kinderen. Op alle niveaus, van universitair tot aan de basisschool. Ik pas me aan aan de vraag en leerbehoefte van de leerling. En zo, door Spaans te praten leren we het spreken!

cristina

Cristina

Ik ben Cristina, ik kom uit Madrid, Spanje. Ik woon in Nederland sinds 2014. Ik ben leraar ELE (leraar Spaans) gecertificeerd door het Cervantes Instituut in Utrecht. Ik geef Spaanse lessen aan kinderen en volwassenen. Sinds ik uit Spanje emigreerde, heb ik de voldoening ervaren om de Nederlandse cultuur te leren kennen en in de taal te kunnen communiceren die niet mijn moedertaal is. Deze kennis waardeer veel. Ik houdt er van om mijn cultuur en mijn taal de kunnen onderwijzen en te delen met onze studenten.

Marlen-spaanseles-damesol

Marlen

Ik ben Marlen Fuentes, ik kom uit Chili. Ik was docent van de studie Verloskunde van de Universiteit van Valparaiso. Ik werkte 20 jaar als verloskundige in Chili. Ik woon sinds 2013 in Leiden en ik ben door het Cervantes Instituut als leraar ELE gecertificeerd. Bij dit instituut behaalde ze haar Diploma lerarenopleiding Spaans als vreemde taal. Ik ben een leraar met de basistechnieken van het lesgeven. Ik kan kennis, vaardigheden, techniek en instrumenten geven om de spaanse taal te leren. Sinds 2017 geef ik de cursussen Spaans op verschillende locaties en op verschillende niveaus. Ik wil dat mensen de Spaanse taal leren kennen als onderdeel van de cultuur die het vertegenwoordigt, ik wil dat de leerlingen genieten van communiceren met mensen die Spaans spreken.

Alexis-Zumba-damesol

Alexis

Zumba en Salsa les

Mijn naam is Alexis Aldana Calzadilla en ik kom uit Cuba! Ik ben 31 en ben professioneel danser met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende stijlen. Ik dans uiteraard alle Cubaanse ritmes zoals salsa, son, mambo, rumba en yoruba (Afrikaans Cubaanse dans). Ik ben sinds 2020 definitief in Nederland met mijn vrouw en onze twee kinderen. Ik spreek dus nog niet perfect Nederlands, maar ik weet zeker dat ik jullie de Cubaanse stijlen goed kan aanleren ! Ik heb zin om mijn passie voor dans met jullie te delen. Hopelijk tot snel.

140

Studenten

7

Cursussen

7

Kleine klassen

100%

Aandacht