Vaak gestelde vragen

FAQ

Hoe groot zijn de groepen?

In de klas zitten minimaal 6 en maximaal 8 cursisten. De cursus begint pas als we dit aantal hebben bereikt.

Ik kan niet alle 10 lessen af maken. Kan ik de lessen die ik gemist heb later inhalen?

Het inhalen van de gemiste lessen is helaas niet mogelijk. Na aanvang van de cursus is (deels) doorschuiven of annuleren niet mogelijk. Als er een bijzondere situatie aandient kan er altijd met ons over gesproken worden hoe we dit gaan oplossen.

Ik wil het cursusgeld in termijnen betalen. Kan dat?

Betaling in termijnen is niet mogelijk. Bij inschrijving dient het volledige bedrag direct betaald te worden. Je hebt wettelijk 14 dagen bedenktijd. Bedenk je je binnen deze 14 dagen krijg je uiteraard gewoon je geld terug. Het geld wordt dan binnen een week op uw rekening gestort.

Hoeveel kost de cursus?

Bekijk de tarieven op de cursus detail pagina

Hoe kan ik me aanmelden voor een taalcursus?

Je kunt je aanmelden bij Damesol via deze pagina. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen we je alle benodigde informatie over de taalcursus én een officieel inschrijfformulier. Dat formulier dien je vervolgens in te vullen en terug te sturen per mail, scan of post. Daarna is jouw aanmelding definitief!

Wat kost een taalcursus bij Damesol??

Op onze website vind je alle informatie over de kosten van onze taalcursussen.

Hoe betaal ik mijn cursusgeld?

Je kunt het cursusgeld voor jouw taalcursus voldoen per overboeking na ontvangst van de factuur.

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?

Deelnemen aan de cursus is voor eigen risico en/of risico van ouders en/of verzorgers. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar persoonlijke bezittingen.

Hoe zit het met privacy?

Alle persoonsgegevens zoals telefoon nr, e-mailadres gebruiken wij alleen voor het contact tussen de cursisten en ons. Wij delen gegevens niet aan derde en verkopen deze ook niet. Indien er foto’s en filmpjes gemaakt worden tijdens de cursus zullen wij altijd eerst toestemming vragen aan de cursisten en ouders of we dit op onze sociale media mogen zetten en website.

Wat als ik last minute niet mee kan doen?

Indien er situaties voordoen buiten ons om waarbij wij de les moeten annuleren zullen wij zorgen dat we deze les op een ander afgesproken tijdstip inhalen. We zullen dit bijtijds communiceren met alle cursisten.